Nowe weekendowe wiosenne menu
W weekendy zwykle chowamy główne menu do szafy i zapraszamy do degustacji dań
z naszego menu
przygotowanego specjalnie na ciepłe wiosenne weekendy ...
Zupy
|
|
|
19.00 zł. |
Botwinka z jajkiem |
22.50 zł. |
Dania główne
|
|
Kotllet schabowy alla Milanese z kością panierowany w Grana Padano z ziemniakami z pieca podawany z młodą kapustą |
45.50 zł. |
Kofty wołowo-baranie z grilla z sałatką grecką ziemniakami hasselback i sosem sambal |
63.00 z ł. |
|
46.00 zł. |
|
61.00 zł. |
|
56.00 zł. |
|
58.00 zł. |
Gulasz z jelenia z pomidorami, czerwonym winem na plackach ziemniaczanych z kwaśną śmietaną |
54.50 zł. |
|
56.00 zł. |
Dorada grillowana z ziemniakami z pieca i miksem sałat |
59.00 zł. |
Przystawki
|
|
|
41.50 zł. |
|
30.50 zł. |
Sałatki
|
|
|
48.50 zł. |
|
37.00 zł. |
Zapraszamy do naszego klubu gościa.
Uczestnictwo w klubie zapewnia otrzymywanie drogą mailową biuletynów informacyjnych z nowościami
oraz promocjami w naszej restauracji.