Nowe wekendowe zimowe menu
W weekendy zwykle chowamy główne menu do szafy i zapraszamy do degustacji dań
z naszego nowego menu
przygotowanego specjalnie na chłodne zimowe weekendy ...
Zupy
|
|
|
23.00 zł. |
Żur na domowym zakwasie z grzybkiem i jajkiem |
32.00 zł. |
Dania główne
|
|
Perliczka pieczona z kaszotto grzybowym z modrą kapustą z dynią |
65.00 zł. |
Panierowany kotlet z kurczaka a'la devolaille z mozzarellą i pesto pietruszkowym z frytkami i colesławem |
46.00 z ł. |
|
69.00 zł. |
|
45.50 zł. |
|
53.00 zł. |
|
55.00 zł. |
Szaszłyk z dzika z ziemniakami opiekanymi i ćwikłą |
54.00 zł. |
|
62.00 zł. |
Gołąbki w liściach kiszonej kapusty z baraniny w sosie z podgrzybków z puree ziemniaczanym |
59.00 zł. |
Łosoś w panierce migdałowej z ziemniakami z pieca i miksem sałat |
64.00 zł. |
Przystawki
|
|
|
46.00 zł. |
|
42.00 zł. |
Sałatki
|
|
Liście sałat z grillowanym kurczakiem, burakiem i pieczoną dynią |
42.00 zł. |
|
39.00 zł. |
Zapraszamy do naszego klubu gościa.
Uczestnictwo w klubie zapewnia otrzymywanie drogą mailową biuletynów informacyjnych z nowościami
oraz promocjami w naszej restauracji.
|
|